W ciągu ostatnich kilku tygodni piekłam je już ze 3 razy- tak mi smakują! Po upieczeniu wkładam je do foliowego woreczka i mrożę. A gdy tylko najdzie mnie ochota na coś słodkiego, wyjmuje i wkładam na chwilkę do mikrofalówki. Babeczki są w pełni zdrowe, bez jakichkolwiek wyszukanych składników. Wilgotne, soczyste i słodkie. Nie obawiajcie się tej czerwonej fasoli w składzie. Gdy poczęstujecie babeczką swojego znajomego, powiedzcie mu o niej, dopiero jak zje- nie uwierzy, że jest tam fasola ;). Babeczki nie zawi... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...