Dwa wilgotne blaty ciasta czekoladowego przełożone słodkim kremem Kinder Chocolate. Wierzch polana polewą czekoladową i udekorowana posiekanymi batonikami. Poezja! Składniki: Ciasto czekoladowe: 250 g margaryny 500 ml mleka w temperaturze pokojowej 2 szkl mąki pszennej 1 szkl cukru 2 duże jajka w temperaturze pokojowej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej 1 łyżeczka cynamonu 4 kopiaste łyżki kakao 6 łyżek dżemu/ powideł śliwkowych w temperaturze pokojowej Krem Kinder Chocolate: 150 g bat... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...