Jeśli chcemy cieszyć się wyjątkowym aromatem potraw przygotowywanych na drewnianych deskach w domu zachęcamy do wykorzystania piekarnika. Domowy piekarnik jest doskonałym sposobem aby nadać pachnący aromat drewnianych desek potrawom przygotowywanym w kuchni. To naprawdę bardzo proste. A oto kilka porad i wskazówek: Namoczenie deski. Chociaż w piekarniku nie mamy bezpośredniego płomienia deskę przed użyciem należy namoczyć. Para wodna uwalniana podczas procesu pieczenia z deską jest niezbędną do wytworzenia socz... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...