Grillowany Porterhouse z kolendrą

Grillowany Porterhouse z kolendrą

Grillowany Porterhouse z kolendrą

Przygotowując ten pyszny marynowany stek otrzymamy fantastyczny posiłek o każdej porze roku.Czas przygotowanie: 20 minut, czas grillowania 10 minutSkładniki:2 Steki Porterhouse lub T-Bone¼ szklanki posiekanych świeżych liści kolendry starta skórka z ½ cytryny2 łyżki octu balsamicznego2 łyżki oliwy z oliwek2 pieczone ząbki czosnku (zobacz poniżej jak prawidłowo upiec czosnek)1 łyżka musztardy Dijon1 łyżeczka soli koszernej½ łyżeczki czarnego pieprzuPrzygotowanie: Umieścić pieczony czosnek, kolendrę, musztardę, skór... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.