Jest to szybki i łatwy sposób na grillowane steki z łososia. Możemy zachować wspaniały smak łososia, ale również uzyskać łagodny smak dymu z tlących się drewnianych desek. Składniki: 4 steki z łososia 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki musztardy Dijon 2 łyżeczki czarnego pieprzu 1 łyżeczka soli morskiej 1-2 ząbki czosnku 1 deska cedrowa namoczona w wodzie Przygotowanie: Grilla rozgrzać do średniej temperatury. Połączyć oliwę, musztardę, pieprz, sól i czosnek. Mieszaninę rozprowadzić po obu stronach steków z łososia.... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...