Kopytka – mięciutkie i delikatne

Kopytka – mięciutkie i delikatne

Kopytka – mięciutkie i delikatne

Przepis na : obiad

Kopytka to tradycyjne kluseczki przygotowane z ugotowanych ziemniaków. Idealne kopytka są mięciutkie i pulchne – gwarantuję, że z tym przepisem dokładnie takie będą. Kluski smakuję pysznie polane masłem, rumianą bułką tartą lub w towarzystwie sosu, np. gulaszowego bądź grzybowego. Tradycyjne kopytka – prosty przepis Kuchnia polska skrobią stoi. W naszym rodzimym kluskowym panteonie znajdziecie m.in. leniwe , lane kluski, pyzy, kluski śląski czy właśnie kopytka . Tradycyjne kopytka to proste kluski prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na-talerzu.pl

Warto przeczytać

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję