Tort gołąbkowy

Tort gołąbkowy

Tort gołąbkowy

Przepis na : obiad

Jako setny przepis na moim blogu prezentuje Wam tort gołąbkowy. To tradycyjne gołąbki inaczej. Sposób przygotowania łatwiejszy, szybszy, bez zawijania i prezentuje się bardzo ładnie. Kapusta rozpływa się w ustach, jest bardzo smaczna. Polecam! Składniki: 1 kg mięsa mielonego (u mnie wieprzowe i z indyka) dwie szklanki (400 g) ryżu dwie małe kapusty dwa ząbki czosnku papryka czerwona ostra/słodka pieprz, sól morska, bazylia cebula passata/przecier pomidorowy/pomidory w puszce 1. Z kapusty wycinamy głąb i siekamy j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na moim talerzu

Autor

Signorina Gotuje

Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, mięso, kapustą, gołąbki, torty, tort, mielone, mięso mielone, sos pomidorowy, sosy, indyk, obiad, czerwona kapusta, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia

Inne przepisy z Na moim talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.