Pieczeń rzymska z jajkiem

10
  • Pieczeń rzymska z jajkiem
  • Pieczeń rzymska z jajkiem

    Przepis na : obiad

    Składniki: 500 g mięsa mielonego (wieprzowe, wieprzowo-wołowe lub chude np. filet z kurczaka) ząbek czosnku ulubione przyprawy do mięsa lub taki zestaw:  łyżeczka kardamonu łyżeczka słodkiej czerwonej papryki  łyżeczka (niepełna) pieprzu ziołowego łyżeczka suszonej natki pietruszki 2 łyżeczki musztardy sól 6 plastrów szynki drobiowej 3 jajka ugotowanych na twardo zioła do przyprószenia mięsa z wierzchu 1. Do mięsa dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy i mieszamy na gładką masę ... Czytaj dalej na blogu NA MOIM TALERZU


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z NA MOIM TALERZU

    Dodaj komentarz