Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem

Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem

Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem

Przepis na : obiad

Zapiekanka wiejska z grzybami, boczkiem, kapusta i ziemniakami. W sam raz na jesienny obiad. Pycha! Składniki: 600 g ziemniaków 0,5 małej główki kapusty 300 g boczku wędzonego 1 cebula 2 garście grzybów suszonych 1 łyżka koncentratu pomidorowego 200 g sera żółtego 2 liście laurowe sól, pieprz, tymianek, rozmaryn, majeranek Sposób przygotowania: 1. Grzyby na noc wrzucamy do wody, a następnego dnia gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Ugotowane grzyby odcedzamy i drobno kroimy. Wody z gotowania nie wy... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Na Ciasteczkowych Papierach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.