Kremowa zupa pieczarkowo-marchewkowa z pulpecikami
Kremowa zupa pieczarkowo-marchewkowa z pulpecikami
Przepis na : obiad
Szybka, bardzo pożywna i sycąca kremowa zupa pieczarkowo-marchewkowa z pulpecikami. Doskonale smakuje także bez pulpecików. Składniki: Zupa: 2,5 l bulionu drobiowego 2 duże marchewki 1/2 kg pieczarek 1 zupa pieczarkowa 100 g serka topionego kremowego 100 g serka topionego pieczarkowego 200 ml śmietany 30 % Pulpeciki: 1/2 kg mięsa mielonego wieprzowego 1/2 pęczku koperku 1 jajko garść bułki tartej Sposób przygotowania: 1. Zupa: Marchew i pieczarki ścieramy na tace o dużych oczkach i podsmażamy na maśle aż mar... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Na Ciasteczkowych Papierach
Autor
dagita
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, pulpeciki, mielone, tarta, pieczarki, zupa pieczarkowa, mięso mielone, marchewka, mięso, bułki, orzechy, drobiowe, marchewkowe, pulpety, obiad na szybko, szybki obiad, wieprzowina, obiad, szybka zupa, zupa z mięsem mielonym, mielone pieczarki, pieczarki do obiadu, mięso na obiad
Inne przepisy z Na Ciasteczkowych Papierach
Dodaj komentarz