Grillowane podudzia z kurczaka (bez kości) w orientalnym stylu podane z mieszanką sałat
Grillowane podudzia z kurczaka (bez kości) w orientalnym stylu podane z mieszanką sałat
Dni są coraz cieplejsze, słońce towarzyszy nam coraz częściej i dłużej, drzewa oraz krzewy się zazieleniły, zakwitły pierwsze kwiaty… Wszystko to sprzyja przygotowywaniu i spożywaniu posiłków na łonie natury, a to z kolei może oznaczać tylko JEDNO: sezon grillowy czas zacząć! :D W związku z tym, że mamy już za sobą pierwsze tegoroczne grillowanie mogę polecić Wam pyszne drylowane podudzia z kurczaka w orientalnym stylu prosto z rusztu! :) Swój czerwono-żółty kolor i ostrość zawdzięczają przyprawie tandoori masala oraz d... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl
Autor
Ania R.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, sałata, sałatka, sałatki, chilli, marynaty, mięso, curry, podudzia z kurczaka, polewa, słoik, grill, rukola, sosy, kurczak w marynacie, kurczak curry, sałatka z kurczakiem, sałatka z kurczakiem curry, sałatka curry, kurczak grillowany, sałatka z rukolą, sos do kurczaka, kurczak z cytryną, salatki do grilla, sałatka na grilla, sos do sałaty, lekkie sałatki, pyszna sałatka, smaczna sałatka, sos chilli
Inne przepisy z MyCookBook.pl
Dodaj komentarz