Patrząc na pogodę za oknem (a konkretniej na śnieg), to powinnam zmienić nazwę zupy z "jesiennej" na "zimową". Choć tak na prawdę nadaje się na te obie pory roku bo dzięki przyprawom przyjemnie rozgrzewa :) Danie jednogarnkowe - zupa, tudzież potrawka, w zależności od tego, jaką gęstość preferujecie. Dodatkowo syta - za sprawą kurczaka i ryżu oraz aromatyczna. Chyba to dobra pora na publikowanie takich przepisów ;) Tym bardziej, że z końcem listopada będę miała już dla Was przepisy świąteczne :) Składniki: ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...