Pasztet idealny

Pasztet idealny

Pasztet idealny

Przepis na : kolacja

Pyszny pasztet z przepisu mojej Mamy. Sekret smaku tkwi w różnorodności mięs, a dzięki dodatkowi warzyw, pasztet nie jest suchy tylko mięciutki i wilgotny. Zdjęcia nie są zbyt piękne, bo niestety nie zabrałam ze sobą aparatu :( Składniki na 2 keksówki: 40 dag łopatki 40 dag karkówki 1 udko z kurczaka, bez skóry i kości podwójna pierś z kurczaka, oczyszczona 40 dag podgardla lub surowego boczku 40 dag wątróbek drobiowych, oczyszczonych 1 czerstwa bułka 1 cebula, pokrojona w ćwiartki 2 marchewki, pokrojone n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, bułki, mielone, marchewka, jajko, pasztet, kurczak, warzywa, drobiowe, mięso mielone, wątróbka drobiowa, pierś, śniadanie, boczek, śniadania, piersi, udka , karkówka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kolacja, udka z kurczaka, dodatki do mięs, gotowana marchewka, mięsa pieczone, mielone z warzywami, kurczak z boczkiem, mięso duszone, pasztet z wątróbki drobiowej, pasztet wieprzowy

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.