Czas gotowania na parze poszczególnych produktów

Czas gotowania na parze poszczególnych produktów

Mięso na parze czas gotowania (parowania)  Pierś z kurczaka na parze 10-20 min. (im drobniejsze kawałki tym krótszy czas gotowania na parze, filet w całości gotujemy 20 minut)  Podudzia kurczaków świeże 35-40 min  Schab świeży w parowarze 10-15 min. (poporcjować w plastry grubości około 1-1,5 cm)  Steki jagnięce świeże 10-15 min.  Kiełbaski serdelki 10-15 min.  Kiełbaski frankfurterki 10-15 min. (aby brzydko się nie porozrywało należy je nakłuć przed gotowaniem na parze)&nb...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brokuły, ryba, ryby, ziemniak, ciekawe przepisy, zielony groszek, groszek, fasola, marchewka, kiełbaski, krewetki, grzyby, kapustą, szpinak, brokuł, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, gotowana marchewka, podudzia z kurczaka, seler, schab, cukinia, cebula, warzywa, zdrowe, przystawki, kurczak, szparagi, gotowany kurczak, czerwona kapusta

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.