Buraczane 'kaszotto' z pieczarkami

Buraczane 'kaszotto' z pieczarkami

Buraczane 'kaszotto' z pieczarkami

Przepis na : obiad

Dziś zapraszam na pyszne 'kaszotto' z kaszy pęczak z dodatkiem pieczarek i pieczonych buraków. Swój kolor zawdzięcza czerwonemu winu oraz wywarowi z buraków. Potrawa inspirowana przepisem ze strony ' Słodki Kompromis '. Zapraszam do gotowania! Składniki na kaszotto dla 3 osób: 2 duże buraki 1 l wywaru z warzyw 2 łyżeczki cukru sok z 1/4 cytryny 250 g małych pieczarek 2 szalotki 300 g kaszy pęczak 1/4 szklanki czerwonego wina szczypta soli szczypta pieprzu 1/2 szklanki tartego parmezanu 2 łyżki masła oliwa z o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.