Makarony mamy z mąki te glutenowe, z ryżu, kukurydzy bezglutenowe, o przeróżnych kształtach, kolorach czy smakowe. Jakie bym wybrała, to i tak bym je ze smakiem zjadała. Jestem po prostu makaronowa, bo ta kuchnia jest prosta, ale wyjątkowa. Czasem kilka składników z makaronem zmieszamy i już pyszne danie mamy. Można jeść i kolorowo, ale przede wszystkim zdrowo. Polecam moje danie czyli spaghetti bezglutenowe, które jest proste, szybkie, smaczne i zdrowe. Składniki: 200 g spaghetti bezglutenowego z mąki kukurydz... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.