Paluszki serowe z kapary

Paluszki serowe z kapary

Paluszki serowe z kapary

Paluszki serowe z kapary to smaczna przekąska, którą łatwo się przygotowuje i niewiele kosztuje. Można w piekarniku je piec, albo na grillu z pokrywą. Składniki na 8 porcji: 1 opakowanie ciasta francuskiego (250 g), 3 łyżki kapary, 2 ząbki czosnku, 60 g startego sera żółtego,  świeży tymianek, pieprz czarny świeżo mielony do smaku. Przygotowanie: Oliwki drobno szatkujemy i mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i doprawiamy pieprzem. Na połowę cias... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moniki Smakołyki

Autor

Monika LMonika L

Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, pieczenie, mielone, ser żółty, ciasto francuskie, sosy, ciasto francuskie, łatwe , przekąska, przekąski, czosnek, grill, przystawki, mięso, salsa, pieczeń z mielonego, łatwe ciasto, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, sos do mielonego , sos serowy, mięso mielone

Inne przepisy z Moniki Smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.