Krokiety z kapustą i grzybami

Krokiety z kapustą i grzybami

Krokiety z kapustą i grzybami

Po świętach mam niedosyt krokietów więc musiałam ponownie zrobić. Tym razem do farszu wykorzystałam grzyby, których mam spory zapas w zamrażarce. Do panierki z bułki tartej dodałam ziarna siemienia dzięki temu panierka przyjemnie chrupie. Oczywiście obowiązkowo do krokietów polecam barszczyk czerwony, u mnie na zakwasie . składniki: ciasto naleśnikowe 3 szklanki mąki 2 szklanki mleka 1 szkalnka wody 1-2 jajka 2 łyżki oleju duża szczypta soli farsz 500 g odciśniętaj kiszonej kapusty 500 g drobno pokrojonych g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję