Pyszny i gęsty krem z marchewki. Słodka marchewka, kwaskowa pomarańcza i rozgrzewający imbir świetnie razem się komponują. składniki: 500 g obranej marchewki 1 duża cebula kawałek świeżego imbiru 1 łyżka masła 1 l bulionu drobiowego lub warzywnego 1 duża pomarańcza Marchew i cebulę pokroić w średnią kostkę. W garnku rozgrzać masło i zeszklić cebulę. Następnie dodać drobno starty imbir. Ja dałam 2 cm kawałek średniej grubości ale to wszystko zależy jak mocny aromat imbiru lubimy. Chwilkę jeszcze smażyć. Następni... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...