Pierogi z mięsem z rosołu
Pierogi z mięsem z rosołu
Przepis na : obiad
Nigdy nie mam problemu z wykorzystaniem składników po ugotowaniu rosołu. Gotowane mięso i warzywa zawsze znajdują w domu swoich zwolenników. Czasami jednak warto je wykorzystać w zupełnie inny sposób, przygotowując – pierogi z mięsem z rosołu. Składniki na ciasto: - 1 kg mąki tortowej - 100g miękkiego masła - 3 żółtka - 1 całe jajko - 1,5 łyżeczki soli - 1/2 litra gorącej wody Składniki na farsz: - ok. 1 kg ugotowanego mięsa z rosołu (dałam mięso z 1 uda indyka, udek drobiowych i d... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko
Autor
mojewypiekiinietylko
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, rosół, mięso, ciasto, boczek, jajko, mielone, warzywa, drobiowe, pierogi z mięsem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto z truskawkami, ciasto na niedziele, marchewka, truskawki, truskawka, seler, barszcz, barszcz czerwony, indyk, udka , obiad, bez pieczenia, ciasta tortowe, pieczone udka, jajka z farszem, mielone z warzywami, mięso mielone
Inne przepisy z mojewypiekiinietylko
Dodaj komentarz