składniki truskawki biszkopty 1 śmietana 36 % 500 ml 1 galaretka żołta 2 galaretki czerwone rozpuszczone wedle przepisu na opakowaniu mascarpone 250 g 3 łyżeczki cukru pudru Śmietanę ubić z cukrem pudrem dodać serek i wsypać opakowanie galaretki żółtej i mamy gotowe .Potrzebujemy jeszcze oczyszczone truskawki . foremka – tortownica w tortownicy ułożyć biszkopty, na to połowę masy na to polówki truskawek ułożyć. Wykładamy na truskawki 2 połowę masy i znów układamy truskawki. Zalewamy czerwoną galaretką... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Przerośnięta tkanka tłuszczowa inaczej zwana cellulitem jest wywołana na skutek nieprawidłowego krążenia krwi. Zamiast usunąć zbędny tłuszcz, jest on magazynowany i powoduje grudki i wgłębienia.
Czytaj dalej...