Babcine gołąbki po babcinemu- a nadzienie można zmieniać ,jak kto lubi,

Babcine gołąbki po babcinemu- a nadzienie można zmieniać ,jak kto lubi,

Babcine gołąbki po babcinemu- a nadzienie można zmieniać ,jak kto lubi,

Składnik kapusta włoska rozdzielić liście ,każdy jeden liść włożyć do gotującej wody i na 3 min i wyciągnąć , kg boczku ,5 kiełbasek śląskich ,1 kg pieczarek ,woreczek ryżu lub kaszy co kto lubi . przygotowanie kiełbaski i boczek pokroić w kostkę usmażyć, To samo robimy z pieczarkami .ryż ugotować .Gdy mamy wszystko gotowe połączyć doprawić do smaku .Gołąbki układac jeden koło drugiego ciasno podlać wodą i włożyć do gorącego piekarnika ,trzymać tak długo aż lekko zbrązowieją . 180st . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Wyroby

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.