Kieszonki z farszem mięsnym.
Kieszonki z farszem mięsnym.
Składniki: 250 g mięsa mielonego 1 pomidor 1 mała cebula oregano, pieprz, sól ciasto francuskie Pomidora i cebulę kroimy w kostkę dodajemy do mięsa, przyprawiamy i smażymy na patelni - studzimy. Ciasto francuskie kroimy na kwadraty 10x10 cm, nakładamy farsz, Tworzymy kieszonki (rogi zaklejamy do góry). Pieczemy w piekarniku przez 40 minut w 180 stopniach (ja 10 minut przed końcem położyłam na górę plasterek sera). czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje-pitraszenie
Autor
Cath
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, mięso, mielone, ciasto, mięso mielone, ser, przekąski, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Moje-pitraszenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję