Pasta z bobu z miętą i cytryną

Pasta z bobu z miętą i cytryną

Pasta z bobu z miętą i cytryną

Bób trzeba latem wykorzystać do ostatniego ziarenka aby potem zimą mieć co wspominać a tak naprawdę to aby teraz zjeść mnóstwo witamin i tych dobroci które są nam potrzebne do prawidłowego funkcjonowania. Bób można zamrozić, bób można ususzyć i zimą cieszyć się jego smakiem i aromatem. Dziś bób przedstawiam w postaci pysznej pasty do kanapek, albo jako dip do innych warzyw. Polecam pastę gorąco bo jest nie tylko aromatyczna ale dodatkowo przepyszna. Przepis znalazłam u Marty Dymek w Jej Jadłonomi . Pasta z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta grejpfrutowa

Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.