Marokańskie tagine z ryby

Marokańskie tagine z ryby

Marokańskie tagine z ryby

Tagine to zarówno naczynie do gotowania jak i potrawa gotowana w tymże naczyniu. Teraz jednak tagine nie tylko przygotowywane jest w tym naczyniu. U mnie danie przygotowane na patelni. Danie jest aromatyczne, delikatne a ryba znakomita, polecam do spróbowania. Tagine z ryby z Maroka. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.