Dip z przypalonej cebuli, koziego twarogu z płatkami bonito

Dip z przypalonej cebuli, koziego twarogu z płatkami bonito

Uwielbiam George Calombarisa i jego pRZepisy. Pierwszy raz usłyszałam o nim jak obejrzałam dawno, dawno temu MasterChefa Australia. I od tej pory towarzyszy mi jego kuchnia - kuchnia grecka także. Tym razem będziemy przypalać cebulę aby nadać jej smak grillowania, wędzenia. Potem będzie szybko i pysznie, polecam. Przepis pochodzi z książki George Calombarisa "Kuchnia grecka". Dip z przypalonej cebuli. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.