Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku

Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku

Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku

Mam dla Was dziś fajny chlebek. Pachnie śliwkami i smakuje wybornie, trochę trzeba na niego czekać ale warto. Wodę zakwasową robi się przez 5 dni a potem 24 godziny na zakwas i zabieramy się za ciasto chlebowe. Ciasto na 16 godzin do lodówki, formowanie i ponownie do lodówki. Potem upiec i delektować się pysznym chlebem. Na śniadanie znakomity do kanapek. Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, śliwka, śniadania, ciasto, kanapki, chleb mieszany, kanapka, drożdżowe, chleb na zakwasie, ciasto ze śliwką, fajne ciasta, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.