Szukacie pomysłu na wielkanocny obiad? Proponuję mięciutką cielęcinę w aromatycznym, ziołowym sosie curry. U nas z dodatkiem podsmażanych kopytek i brukselki - oczywiście możecie podać z ulubionymi dodatkami. SKŁADNIKI 1 kg cielęciny 2 łyżki oleju 3 łyżki masła sól pieprz 3 ząbki czosnku 1/2 cebuli 2 łyżeczki majeranku 1 łyżeczka curry 1/2 łyżeczki rozmarynu 1/2 łyżeczki estragonu 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 3 łyżeczki śmietany 18% 2 łyżki mąki PRZYGOTOWANIE Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikie... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...