Jajecznica z kalerosse

Jajecznica z kalerosse

Jajecznica z kalerosse

Jajecznica z dodatkiem pysznego warzywka -kalerosse.. kalerosse parówki jajka sól,pieprz masło do smażenia Kalerosse opłukać, osuszyć .Przekroić na pół, przełożyć na patelnię z roztopionym masłem, dodać także pokrojone parówki i chwilkę razem przesmażyć.Jajka roztrzepać z solą i pieprzem, wlać na patelnię. Smażyć -mieszając , aż jajka się zetną. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.