Żeberka na miodzie z piekarnika

Żeberka na miodzie z piekarnika

Żeberka na miodzie z piekarnika

Przepis na : obiad

Absolutnie fenomenalne. Żeberka na słodko, jednak z wyraźnym smakiem cudownego mięska. Musicie je spróbować. Koniecznie. Składniki: żeberka 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżki miodu 5 łyżek ketchupu – pikantnego jeśli zależy Wam na ostrzejszym smaku, lub łagodnego jeśli macie ochotę, na łagodniejszy smak żeberek sól pieprz olej Żeberka dzielimy na mniejsze części, solimy, pieprzymy i obsmażamy z obydwu stron. Umieszczamy żeberka w żaroodpornym naczyniu. Na patelnię na której smażyły się żeberka dodaję c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MojaQchnia.pl

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.