Jajka na bogato Faszerowane łososiem. Pyszne. Proste. Polecam. Składniki: jajka łosoś masło majonez sól pieprz pietruszka sałata Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół. Żółtka wkładamy do miseczki. Dodajemy łososia usmażonego na masełku. Dodajemy majonez, sól, pieprz, posiekaną natkę pietruszki. Wykładamy pastę na jajka. Jajka świetnie prezentują się na liściu sałaty. Genialnie też smakują zawinięte w ten liść Artykuł Jajka faszerowane łososiem pochodzi z serwisu Moja Qchnia Pełna Smaku . ...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...