Tortelloni z domowym pesto pietruszkowym i prażonym słonecznikiem

Tortelloni z domowym pesto pietruszkowym i prażonym słonecznikiem

Przepis na : obiad

Tortelloni najlepiej zrobić samemu. Jeśli nie mamy czasu, możemy w ostateczności skusić się na te sklepowe. Przyznam szczerze, że nie lubię dań gotowych – kupowanych. Nie należą do zdrowych i nigdy nie możemy być pewni z czego się składają. Czasem jednak jesteśmy tak bardzo zaganiani, iż nie mamy wyboru (jak ja dzisiaj). Warto jednak takie danie wzbogacić w coś pożywnego. Dzisiejsze tortelloni nadziewane serem Ricotta i szpinakiem podaję z domowym Pesto pietruszkowym i prażonym słonecznikiem. Przepis...

Czytaj dalej na blogu Moja Delicja

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.