wątróbki drobiowe smażone z cebulką, papryką i miodem

wątróbki drobiowe smażone z cebulką, papryką i miodem

wątróbki drobiowe smażone z cebulką, papryką i miodem

 wątróbki z cebulą i papryką składniki  dla czterech osób 750 g wątróbki drobiowej 2 niewielkie cebule 1 papryka czerwona 2 łyżki masła 2 łyżki smalcu(najlepiej gęsiego)  1 łyżka miodu sól, pieprz szczypta majeranku gałązka szczypioru sposób przygotowania Myjemy i oczyszczamy z błon wątróbki, oprószmy je pieprzem oraz odrobiną majeranku i odkładamy na 10-15 minut w chłodne miejsce. Cebulę obieramy i kroimy w krążki, z papryki wydrążamy gniazdo nasienne i kroimy je w drobną  kostkę. Rozgr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.