Bardzo prosta sezonowa przekąska, czyli zielone szparagi zamarynowane w soku z limonki i ziołach zawinięte w ciasto francuskie z dodatkiem kremowego serka owczego. Świetnie nadadzą się na kolację lub wszelkiego rodzaju pikniki, przekąski na grilla lub nawet do lunchboxa do pracy :) 250 g zielonych szparagów łyżka oliwy łyżka soku z limonki łyżka posiekanej świeżej mięty łyżka posiekanej świeżej bazylii greckiej spora szczypta soli spora szczypta pieprzu około 220 g ciasta francuskiego (użyłam 3 prostokątne ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...