aleWorek | Lniany worek na pieczywo
aleWorek | Lniany worek na pieczywo
Kilka dni temu przedstawiłam Wam nowy przepis na pyszne domowe bułeczki , a dziś powiem Wam, w jaki sposób najlepiej przechowywać pieczywo. W tym miesiącu miałam okazję przetestować lniany worek AleWorek do przechowywania pieczywa i powiem Wam, jak się sprawdził. Test polegał na przechowywaniu kupnego chleba w tradycyjny dla mnie sposób, a także w lnianym worku. Wszystko oczywiście w tym samym czasie, w tym samym miejscu w kuchni. Później w ten sam sposób postąpiłam z domowymi bułeczkami. Wybrałam dwa rodzaje... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mienta blog
Autor
Mientablog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, pieczywo, bułki, ciasteczka, dynia, ciastka , drozdzowka, drożdżówki , drożdżowe, chleb na zakwasie, bułki maślane, dynia pieczona, bez pieczenia
Inne przepisy z Mienta blog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję