HOMOGENIZOWANA TĘCZA SMAKÓW

HOMOGENIZOWANA TĘCZA SMAKÓW

HOMOGENIZOWANA TĘCZA SMAKÓW

HOMOGENIZOWANA TĘCZA SMAKÓWSkładniki:- 1kg serka homogenizowanego- 6 łyżek cukru pudru- 5 łyżeczek cukru waniliowego- 1 opakowanie okrągłych biszkoptów- 1 galaretka o smaku pomarańczowym- 1 galaretka o smaku agrestowym- 1 galaretka o smaku truskawkowym- 1 galaretka o smaku cytrynowym- 1 galaretka o smaku owoców leśnych (niebieska)- 150g winogron zielonychSposób przygotowania:Przygotowujemy tortownicę o średnicy 22cm, na jej spód wykładamy biszkopty. Jako pierwszą przygotowujemy galaretkę pomarańc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mentor Smaku

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Mentor Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

galaretka, cytryna, biszkopt, ptasie mleczko, masa z galaretki, ciasto, ciasto z galaretka, przepisy na ciasto truskawkowe, ciasto z truskawkami, ciasto cytrynowe, ciasta z masa, ciasto z masa

Inne przepisy z Mentor Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.