Przepis na : kolacja
Lekka, świeża sałatka przygotowana z pomidora, awokado i mozzarelli idealnie sprawdzi się podana na lunch bądź kolację. Do przygotowania sałatki wykorzystałam warzywa oraz ser, które skropiłam dressingiem z oliwy połączonej z sokiem z cytryny. Tego typu sałatki uwielbiam zajadać w trakcie dnia i robię je najczęściej kiedy nie mam czasu na większe gotowanie. Jak dla mnie taka warzywna sałatka mimo swojej prostoty jest bardzo smacznym daniem. Koniecznie spróbujcie poniższy przepis na sałatkę z pomidora i awokado . ... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...