Pasta kanapkowa z awokado, jajka i rzodkiewki
Pasta kanapkowa z awokado, jajka i rzodkiewki
Przepis na : śniadanie
Niemalże wszystkie pasty kanapkowe mają to do siebie, iż są szybkie do zrobienia oraz mało czasochłonne i bez większego znaczenia jest to czy mówimy o paście z warzyw, owoców morza, ryb, serów, wędlin czy mięs. Nie jestem w stanie stwierdzić, która pasta kanapkowa jest moją ulubioną, gdyż lubię większość z nich ale w pierwszej piątce na pewno znalazłaby się pasta z zielonej soczewicy . Tym razem jednak mam dla was przepis na pastę kanapkową z awokado, jajka i rzodkiewki , która to pasta bazuje tylko i wyłącz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MeCooks
Autor
mecooks
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, ryby, jajka faszerowane , bułki, ryba, cukinia, cukinia faszerowana
Inne przepisy z MeCooks
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję