Bułeczki maślane

Bułeczki maślane

Bułeczki maślane

Przepis na : śniadanie

Wyjątkowo delikatne, puszyste i lekkie bułeczki maślane , które po upieczeniu mają miękką, maślaną skórkę z połykiem. Ten domowy wypiek jest doskonałym wyborem na śniadanie , obiad a także lunch. To maślane pieczywo sprawdza się jako dodatek do zup , zimnych przekąsek oraz dań serwowanych na ciepło. Pysznie komponuje się z dżemem, serem jak i z masłem. Tym maślanym wypiekiem zajadać można się zarówno na słodko jak i na słono . Ciasto drożdżowe , z którego powstają bułeczki jest elastyczne, głównie dzięki uż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.