Szynka po staropolsku

Szynka po staropolsku

Szynka po staropolsku

Nie wiemy czy w dawnej Polsce właśnie taka szynkę robiono choć kompozycja przypraw jest zbliżona do tych dostępnych i używanych w tamtym okresie. Wiemy natomiast, że jest bardzo pyszna, krucha i soczysta jednocześnie. Będzie cudownie pachniała na waszym świątecznym stole i zachwyci waszą rodzinę. Przygotowanie jej jest również szybkie i bardzo proste, co w ferworze świątecznych przygotowań jest dużą zaletą. Potrzebujemy: 1 kg szynki wieprzowej bez kości 6 łyżek oleju 1 ząbek czosnku po 1/2 łyżeczki: gorczycy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Autor

Matka TeresaMatka Teresa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szynka, świąteczne, świąteczne przepisy, kiełbasa, mielone, mięso, papryka, por , czosnek w ziołach, pieczeń z szynki, pieczona szynka, mięsa pieczone, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, bez pieczenia

Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.