Pasztet pieczony z mięs różnych

Pasztet pieczony z mięs różnych

Pasztet pieczony z mięs różnych

Zapraszamy na pyszny pasztet. Jak nazwa mówi: z mięs różnych, bo i wieprzowy, i wołowy, i cielęcy, a nawet również drobiowy. Wszystko co najlepsze. Pasztet wyszedł świetny, taki lekko miękki, nie sztywny i suchy. Lubimy taki. Smakował doskonale, a po kilku sekundach od zjedzenia pozostawiał na języku delikatną, ledwo wyczuwalną nutkę pikantności. Tak, że nawet już po zjedzeniu jeszcze się go czuło i gdzieś tam daleko na kubkach smakowych szukało tego smaku. Rewelacja! Doskonały na kanapki jako alternatywa sklepow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Autor

Matka TeresaMatka Teresa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, pasztet, bułki, kiełbasa, drobiowe, mięso duszone, wątróbka drobiowa, pieczeń z szynki, pieczona szynka, szynka, kanapki, boczek, por , wołowina, mielone, kanapka, mięsa pieczone, mięso mielone, pasztet wieprzowy, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, pieczony boczek

Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.