Ocet jabłkowy

Ocet jabłkowy

Ocet jabłkowy

Przypadkiem zupełnie weszliśmy w posiadanie dość dużej - delikatnie mówiąc - ilości jabłek. Tak jakoś prawie 80 kg. Trzeba było coś z nimi na szybko zrobić. Bo to takie swojskie jabłka, nie pryskane, nie woskowane, długo nie poleżą. Tym bardziej, że to same spady, w dużej części obite nieco. Mieliśmy przerobić je na cydr, taki plan był ambitny. Wszyscy mówili, żeby dać sobie z tym spokój i zrobić cydr z gotowego soku jabłkowego. Mówili, mówili... Ale my zawsze staramy się podejść ambitnie do tematu. Finał tego był... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję