Naczynie żeliwne La Cuisine, chleb pszenny i gulasz z kociołka
Naczynie żeliwne La Cuisine, chleb pszenny i gulasz z kociołka
Uwielbiamy przygotowywać jedzenie w naszym żeliwnym naczyniu. Mamy takie jedno od jakiegoś czasu i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Ja piekę w nim chleby, a Madzia wszelakie dania jednogarnkowe. Albo nawet i wielogarnkowe. Poczuliśmy się zatem niezmiernie uradowani, gdy zostaliśmy poproszeni o przetestowanie jednego z naczyń La Cuisine. To profesjonalne naczynia, których używają szefowie kuchni na całym świecie. To marka sama w sobie. Ale marka to nie wszystko, marką sobie obiadu nie zrobimy. To przede wszys... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, gulasz, papryka, pomidor, ziemniak, mięso, ziemniaki, wołowina, mielone, przetwory, ciasto, obiad, danie jednogarnkowe, grill, por , pasty, makaron, makarony, pasta, bez pieczenia, chleb na drożdżach , makaron na słodko, mięso mielone, suszone pomidory, dania z grilla, drugie danie, dania z makaronem, makaron smażony, pieczone ziemniaki, pieczone ziemniaki z czosnkiem
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz