W tym roku mam dużo pomysłów na bób. I nadal mi się nie znudził ! SKŁADNIKI: 400g ugotowanego już i obranego bobu 100g boczku 150g sera feta 100g żółtego sera 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 jajko sól, pieprz,chili 2 ząbki czosnku Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć, do zarumienienia wraz z wyciśniętym czosnkiem i chilli. Żółty ser zetrzeć na tarce, fetę pokruszyć. Do miski wsypać ugotowany bób, rozgnieść go. Dodać do niego jajko, boczek i oba sery, wymieszać. Na wierzch można wysypać kilka... czytaj dalej...
Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D