TORT MANDARYNKOWY Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

20
  • TORT MANDARYNKOWY Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ
  • TORT MANDARYNKOWY Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

    Delikatny biszkopt, słodki krem  i egzotyczna nuta mandarynek.  Całość komponuje się  idealnie  zarówno smakowo jak    i kolorystycznie ! BISZKOPT: 5 jajek 100 g mąki typ 450 (mąka krupczatka) 40 g mąki ziemniaczanej 150 g cukru szczypta soli KREM: 400 ml śmietanki 30% 1 tabliczka ( 100 g) białej czekolady 1 opakowanie śnieżki GALARETKA Z MANDARYNKAMI: 1 galaretka pomarańczowa 2 puszki mandarynek w zalewie PRZYGOTOWANIE: BISZKOPT:  Oddzielamy białka od żółtek ( jajka powinny m... Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Marcepanowa kuchnia

    Dodaj komentarz