PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

Przepis na : śniadanie

Najprostsza i najlepsza, ulubiona pasta mojego brata.  Świeże jajka od "szczęśliwych kurek babci" ze szczypiorkiem podana na świeżej bułce posmarowanej masłem ...  Smaki dzieciństwa 😊       SKŁADNIKI: 5 jajek na twardo 1 łyżeczka musztardy delikatesowej szczypiorek 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu Greckiego szczypta majeranku jarzynka (u mnie suszone warzywa z solą bez zbędnej chemii )  sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: 1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję