PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA
PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA
Przepis na : śniadanie
Najprostsza i najlepsza, ulubiona pasta mojego brata. Świeże jajka od "szczęśliwych kurek babci" ze szczypiorkiem podana na świeżej bułce posmarowanej masłem ... Smaki dzieciństwa 😊 SKŁADNIKI: 5 jajek na twardo 1 łyżeczka musztardy delikatesowej szczypiorek 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu Greckiego szczypta majeranku jarzynka (u mnie suszone warzywa z solą bez zbędnej chemii ) sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: 1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia
Autor
Marcepanowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurki, pasta, pasty, śniadania, majonez, bułki, chleb, chleb mieszany
Inne przepisy z Marcepanowa kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję