PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

PASTA JAJECZNA - NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

Przepis na : śniadanie

Najprostsza i najlepsza, ulubiona pasta mojego brata.  Świeże jajka od "szczęśliwych kurek babci" ze szczypiorkiem podana na świeżej bułce posmarowanej masłem ...  Smaki dzieciństwa 😊       SKŁADNIKI: 5 jajek na twardo 1 łyżeczka musztardy delikatesowej szczypiorek 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu Greckiego szczypta majeranku jarzynka (u mnie suszone warzywa z solą bez zbędnej chemii )  sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: 1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.