Wykonałam w tym roku sporo zapasów puree z dyni i cały czas myślę co sobie z niego zrobić, szczególnie, że w spiżarni czekają na mnie jeszcze dwie dynie, które też później sobie na coś przerobię :). Dla kogo: dla szukających zastosowania dla puree dyniowego dla kochających jesienne klimaty dlalubiących korzenne przyprawy Składniki: 250g puree dyniowego 1,5 szklanki mąki 2/3 szklanki brązowego cukru 0,5 szklanki oleju słonecznikowego 2 jajka łyżeczka sody pół łyżeczki proszku do pieczenia łyżeczka cynamo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...