Pity z mięsem mielonym na sposób indyjski

Pity z mięsem mielonym na sposób indyjski

Pity z mięsem mielonym na sposób indyjski

Przepis na : deser

Pity z mięsem mielonym na sposób indyjski Pyszne pity nadziane mięsem mielonym przyprawionym po indyjsku, z warzywami i sosem jogurtowo-czosnkowym. Danie szybkie, bardzo łatwe w przygotowaniu. Idealnie sprawdza się na szybki obiad. Mięso można przygotować wcześniej i przed podaniem tylko podgrzać. Polecam! Składniki na 4 pity: Mięso: 400g zmielonego mięsa indyka (może być również inny rodzaj np. szynka wieprzowa) 1/2cebuli drobno posiekanej sól, pieprz 2 łyżki mieszanki garam mas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mania Gotowania

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

anekbuanekbu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, sosy, mięso, pomidor, cebula, mięso mielone, cytryna, warzywa, jogurt, czosnkowy, sałata, czosnek, sos czosnkowy, pieczarki w sosie, sałata lodowa, majonez, kotlet, ogórki, ogórek, pomidor i ogórek, łatwe , kotlety, siekane, pieczarki, jogurtu, desery, deser, szynka, szybki obiad, indyk

Inne przepisy z Mania Gotowania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.