Makaron bezglutenowy z bakłażanem, orzechami włoskimi i parmezanem

Makaron bezglutenowy z bakłażanem, orzechami włoskimi i parmezanem

Makaron bezglutenowy z bakłażanem, orzechami włoskimi i parmezanem

Składniki: 120 gram makaronu penne bezglutenowego, u mnie z mąki kukurydzianej 1/2 bakłażana  1 puszka pomidorów w całości  1 cebulka 2 ząbki czosnku oregano bazylia 30 gram parmezanu  50 ml białego, wytrawnego wina garść orzechów włoskich  kilka liści świeżej bazylii  łyżka oliwy z oliwek sól pieprz Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. W tym czasie smażymy posiekaną drobno cebulkę i czosnek na łyżce oliwy z oliwek. Dodajemy pokrojonego w kostkę bak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.