Pasztet z pieczarkami

Pasztet z pieczarkami

Pasztet z pieczarkami

   Pasztet bez tłuszczu z dodatkowym smakiem grzybowym.   Składniki-1 kg łopatki-1/2 kg wątróbki drobiowej-25 dkg pieczarek-3 jajka-2 czerstwe bułki-1 marchew-2 cebule-2 duże ząbki czosnku-garść suszonych grzybów-pieprz ziołowy i naturalny-warzywko, przyprawa do mięs-liść laurowy, ziele angielskie, pieprz ziarnisty   Do garnka z wodą dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, pieprz ziarnisty,warzywko, ząbek czosnku, marchewkę, suszone grzyby oraz 2/3 łopatki.Gotujemy do miękkości mięsa.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny

Autor

MaminekMaminek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, pasztet, mięso, bułki, tarta, jajko, rosół, pieczarki, susz, wątróbka drobiowa, marchewka, drobiowe, mielone, zupa, dania bez mięsa, mięso mielone, pasztet z wątróbki drobiowej, zupa z mięsem mielonym, mielone pieczarki, zupa grzybowa

Inne przepisy z Maminek kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.